Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü şarkıcı sahnede yığıldı geçirdi!

Yunan şarkıcı verdiği büyük konser sırasında sahnede yere yığıldı. Ünlü yıldız felç belirtileriyle hastaneye kaldırıldı.

Yunan şarkıcı verdiği büyük

Yunan şarkıcı Marinella, Herodion’da verdiği büyük konser sırasında sahnede yere yığıldı. Ünlü yıldız felç belirtileriyle hastaneye kaldırıldı. Yunanistan​’ı en büyük seslerinden Kiriaki Papadopulu ya da sahne adıyla Marinella dan gece Atina’nın ünlü amfi tiyatrosu Herodion’da verdiği konser sırasında sahnede yere yığıldı. Rebetika tarzında Yunan müzik tarihine adını yazdıran 86 yaşındaki şarkıcı, felç​ şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

DURUMU KRİTİK BEYİN KANAMASSI TEŞİSİ VAR

Çarşamba gecesi konserinin başlamasından birkaç dakika sonra Herodio sahnesinde yere yığılan Marinella, beyin kanaması​ nedeniyle “Ygeia” hastanesinde tedavi görüyor ve durumu kritik. Büyük sanatçı, konser öncesi şiddetli baş ağrısı çekerken MR çektirildi ve beyin kanaması olduğu ortaya çıktı. Marinella, Herodion’dan nakledildiği Hygeia hastanesinin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

DOKTORDAN AÇIKLAMA GELDİ

Skai’de yer alan habere göre ambulansla Marinella’nın sağlık ekipleri gelene kadar çevresiyle iletişim halinde olduğu ve konuşmasında herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Hastanede yoğun bakıma alınan Yunan müziğinin divası hakkında ilk açıklamalar aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Dr. İlias K. Politakis’ten geldi. Marinella’nın ağır bir felç geçirdiğini doğrulayan Politakis, çok üzgün olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

. Japonya Öz Savunma Deniz
Sıradaki Haber Tayvan’da savaş gemisi krizi! Araları gerildi