Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DNA testi yapılmadı! Dava açılmadı

F.D isimli kadın üç yaşındaki oğlunun babasının ünlü iş insanı Hacı Sabancı olduğunu iddia ederek babalık davası açmıştı. Dava sürecinde DNA testi yapıldığı ve çocuğun Hacı Sabancı’dan olduğu yönünde haberler basına yansıdı. Ancak Sabancı’nın avukatı, bu iddiaları yalanladı.

F.D isimli kadın üç

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, 2021 yılında Nazlı Sabancı ile evlenmiş ve bu evlilikten Arzu Alara adında bir kızı dünyaya gelmişti. Evliliğinin üzerinden çok geçmeden basına yansıyan haber gündeme bomba gibi düştü. F.D isimli kadın Kadın Sabancı ailesinden Hacı Sabancı ile geçmişte ilişki yaşadıklarını ve bu ilişkiden bir oğlu olduğunu iddia etmişti ve hız kesmeden mahkemeye başvurarak Hacı Sabancı’nın babalığının DNA testiyle kanıtlanmasını ve çocuğun nüfusa kaydedilmesini talep etti. Bu iddia basında büyük yankı uyandırdı. DNA testinin yapıldığı ve sonucunda çocuğun Hacı Sabancı’nın oğlu olduğu yönünde çıkan haberler, Hacı Sabancı’nın avukatı tarafından yalanlandı.

Hacı Sabancı’nın avukatı Egemenoğlu, “Müvekkilim için DNA testi yapılmadığı gibi, mahkemenin böyle bir kararı da bulunmamaktadır. Gerçeğe aykırı bu haberler, müvekkil ve ailesine yönelik yanlış bir algı oluşturmaktadır. Hukuki ve cezai süreçleri yakından takip edeceğiz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bu tür iddiaların haber değeri taşımadığını vurgulamak isteriz” dedi.