Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu itirafı: Uzun zamandır ilişkisi olduğunu duyunca affedemedim

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla gündemi meşgul etti.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar,

Avşar 1997 ve 2005 yılları arasında evli kaldığı Kaya Çilingiroğlu ile evliliği ihanet yüzünden bitmişti. Feraye Tanyolaç ile bir mekan çıkışı görüntülenen Çilingiroğlu’nu affetmeyen Avşar kızı tek celsede boşanmıştı.

Programda Ahmet Mümtaz Taylan’ın “İhanet nedir?” sorusuna “İhanet vefa gibi bir şeyse affedilemez” diyen Hülya Avşar, “Eşim, Zehra’nın babası, seviyordu gezmeyi, çapkınlığı da seviyordu, olabilir o da onun hayatı bilerek kabul etmiştim, asla yargılamıyorum! Ama tabi bilmek ve duymak istemezdim. Bir çok şeyi çocuğum olduğu için bir aileyi devam ettirmek çok isteyen kadındım. Benim ailem, annem babam öyle şeyler yaşamadım, biz kalabalık bir aileyiz, aşiretiz; herkes evine sahiptir, herkes affedicidir. Ne zaman ki çok uzun zamandır olduğunu duydum, işte o bana ihanet gibi geldi, aldatmaktan çok. Ve onu affedemedim” diye devam etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

F.D isimli kadın üç yaşındaki
Sıradaki Haber DNA testi yapılmadı! Dava açılmadı