Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Puan Durumu 26 Eylül Perşembe: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1 Oldu?

İddialı gelinler ile kayınvalidelerin altın yarışında dördüncü çeyrek sahibini buldu. 26 Eylül Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1459. bölüm günün en iyi tabağını çıkaran gelin çeyreği yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1 oldu? İşte yanıtı..

İddialı gelinler ile kayınvalidelerin

Ev hanımlarının pürdikkat takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında gün sonu raporu geldi. Aslı Hünel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında çeyrek altın sahibini buldu. Birbirinden iddialı 4 gelin ile 4 kayınvalide haftanın dördüncü altınını kapmak için mücadele etti. 26 Eylül Perşembe günü 1 beden incelten mantı ile limonata yapan gelinlerden kazanan kaybeden belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1 oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 26 Eylül Perşembe..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1 OLDU?

Haftanın 5 günü saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta’da gün sona erdi. Haftanın dördüncü günü yayınlanan yemek yarışmasında gelinlerin ödevi 1 beden incelten mantı ile limonata oldu. Günün en iyi servisini yapan EZGİ gelin çeyrek altını kaptı. 4 sene aradan sonra kayınvalidesi Reyhan ile Gelinim Mutfakta maratonuna kaldığı yerden devam eden Ezgi gelin hafta finaline bir çeyrek altın avantajıyla girdi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 26 EYLÜL PERŞEMBE

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 24

GELİNİM MUTFAKTA NAZAR – 3

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 14

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 9