Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köy Konakları mahalle sakinlerini bir araya getirecek!

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Tepecik ve Köseler Mahallelerinde yapımı devam eden Köy Konakları’nda incelemelerde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan

Köy konakları mahalle sakinlerini bir araya getirecek proje de Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, “Mahalle sakinlerimizin burada bir araya gelip etkinlikler düzenleyeceği, eğitimden sosyal faaliyetlere birçok imkana sahip olacağı bu projeleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

HALKA SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA KATKILAR SUNACAK

Başkan Ramazan Ömeroğlu, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden detaylı rapor aldı. İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Ömeroğlu, “Tepecik ve Köseler mahallelerimizde inşa ettiğimiz köy konakları, halkımızın sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak. Mahalle sakinlerimizin burada bir araya gelip etkinlikler düzenleyeceği, eğitimden sosyal faaliyetlere birçok imkana sahip olacağı bu projeleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz. Amacımız, köylerimize değer katmak ve yaşam kalitesini yükseltmek. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
Köy konakları, mahalle sakinlerinin sosyal etkinlikler düzenleyebileceği, eğitim ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacak önemli merkezler olacak.