Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Binance, Türkiye’de dil seçeneklerinde değişiklik

Türkçe dil seçeneği 27 Eylül itibariyle borsa tarafından kaldırılacak.

Türkçe dil seçeneği 27

Binance, Türkiye’deki dil seçenekleriyle ilgili yapılacak değişiklikler hakkında kullanıcılarını bilgilendirmek amacıyla bir mesaj yayınladı. Binance’in kullanıcılarıyla paylaştığı mesajda Türkiye’deki kullanıcılarına sesleniyor işte o mesaj.

Binance olarak, tüm kullanıcılarımıza güvenli ve güvenilir bir ekosistem sağlama hedefiyle hem Türkiye’de hem de küresel ölçekte yasal uyum çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz. Bu doğrultuda, düzenleyici gelişmeleri yakından takip ediyor ve yasa yapıcılarla yakın işbirliği içerisinde gerekli tüm önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Uyum hedefimiz ve kullanıcılarımıza kesintisiz hizmet sunma taahhüdümüzün bir parçası olarak, 02.07.2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen kanun kapsamında, tüm Türkiye merkezli olmayan kripto varlık hizmet sağlayıcılarına getirilen yeni gereklilikler doğrultusunda, Binance.com web sitesi ve uygulamasındaki Türkçe dil seçeneği 27.09.2024 itibarıyla kaldırılacaktır.

ERİŞEBİLİR OLMAYA DEVAM EDECEK

Bu değişikliğin bazı kullanıcılarımızı etkileyebileceğini anlıyoruz; ancak Türkiye’deki yasal gerekliliklere tam uyum sağlamak amacıyla bu adımın bir gereklilik olduğunu vurgulamak isteriz. Bu süreçte kullanıcılarımıza, Binance.com’un Türkiye’de erişilebilir olmaya devam edeceği konusunda güvence vermek isteriz.

  • Binance.com web sitesi ve uygulamasını, İngilizce dahil diğer tüm desteklenen dillerde tamamen erişilebilir olmaya devam edecektir.
  • Binance.com web sitesi ve uygulamasında dil değişikliği dışında herhangi bir farklılık olmayacaktır. Tüm kullanıcılarımız, ürün ve hizmetlerimize her zamanki gibi kesintisiz erişim sağlamaya devam edeceklerdir.
  • Türkçe müşteri hizmetleri servisimiz kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edecektir.
  • Tüm kullanıcı fonları güvencemiz altındadır.

Bu süreçte gösterdiğiniz sürekli destek ve anlayış için teşekkür ederiz. Sorularınız ve merak ettikleriniz için 7/24 müşteri destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Binance olarak, Türkiye’deki kullanıcılara hizmetimizi yasal düzenlemelere tam uyum içinde sürdürmeye kararlıyız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sekapark Turizm İşletmecilik ihale ile
Sıradaki Haber Binek araç için ihale tarihi belli oldu! Kaçırmayın