Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Eylül Cuma Mesajları Yazılı Anlamlı! Resimli Cuma Mesajları 2024! WhatsApp, SMS, Facebook, Instagram En Yeni Cuma Mesajları

27 Eylül Cuma gününün gelişiyle cuma mesajları yazılı anlamlı sözler paylaşılmaya başladı. Müslümanlar için özel olan cuma gününü ibadetle geçiren vatandaşlar bir yandan da sevdiklerinin cumasını kutlamak istedi. İşte yazılı, sözlü, birbirinden güzel ve anlamlı en yeni cuma mesajları 2024..

27 Eylül Cuma gününün

27 Eylül cuma mesajları yazılı anlamlı sözler araştırılmaya başladı. Sevdiklerine hayırlı cumalar yada cumanız mübarek olsun mesajı atmak isteyenler için en şık cuma mesajları örnekleri geldi. Cuma gününün hürmetine ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar bir yandan da sevdiklerine atabileceği farklı ve yeni cuma mesajlarına odaklandı. İşte bu mübarek günde WhatsApp, SMS, Facebook, Instagram, Twitter ve Tiktok üzerinden gönderebileceğiniz en yeni cuma mesajları..

CUMA MESAJLARI YAZILI ANLAMLI

Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.”

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. #hayırlıcumalar

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

EN YENİ CUMA MESAJLARI 2024

Bunlar, ALLAH’a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr’larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir.

Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez(Secde S. 17.Ayet) Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.