Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Eylül Müge Anlı Yeni Bölüm Saat Kaçta, Hangi Kanalda? ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert Hangi Canlı Yayın Linkinden İzlenir?

Yıllara meydan okuyan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yepyeni gelişmeler ekrana geldi. 27 Eylül Cuma günü izleyici karşısına çıkan Müge Anlı’da bugün yeni bölüm başladı. Haftanın son yayınında Emine ve Şeyhmus gözaltına alındı. Peki, Müge Anlı son bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Yıllara meydan okuyan Müge

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan 27 Eylül Müge Anlı canlı yayın başladı. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Müge Anlı’da bugün birbirinden enteresan gelişmeler yaşandı. “Babamı annem ve sevgilisi öldürdü” diyerek Müge Anlı canlı yayında cinayet itirafı yapan Naime adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Peki, Müge Anlı saat kaçta başlıyor? ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert hangi canlı yayın linkinden izlenir? İşte merak edilenler..

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Haftanın 5 günü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert saat 10.00 olduğunda başlıyor ve 13.00 olduğunda sona eriyor. Müge Anlı canlı yayın “Babamı annem ve sevgilisi öldürdü” diyen Naime şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cinayetin işlendiği söylenen ev için, “Evden bağırış sesleri geldi” denildi. İtirafçı olup babasının cinayetini canlı yayında anlatan Naime gerçekleri açığa çıkardı.

27 EYLÜL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Yıllar önce Cengiz Karademir’in ölü olarak bulunduğu evde salondan balkona kadar uzanan kan izleri olduğu açığa çıktı. Müge Anlı Samet Şeker olayı 5 gündür ulaşılamayan 22 yaşındaki genç en son Emin isimli arkadaşının yanına gideceğini söyledi. 06 0069 plakalı aracıyla evden ayrıldı ve bir daha da kendisinden haber alınamadı. Abla Zehra Şeker, Samet’in Melisa adında kız arkadaşı olduğunu ve Melisa’nın açıklamalarını tutarsız bulduklarını söyledi.