Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 100 Bin TL Ödülü Kim Kazandı? 26 Eylül Masterchef Potaya Kim Gitti?

Yeni bölümleriyle yemek tutkunlarının karşısına çıkmaya devam eden Masterchef Türkiye yarışmasında gecenin kazananı belli oldu. 26 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm 100 bin TL o yarışmacının oldu. Peki, Masterchef 100 bin TL ödülü kim kazandı? 26 Eylül Masterchef potaya kim gitti? İşte yanıtı..

Yeni bölümleriyle yemek tutkunlarının

TV8 ekranında yayın hayatına devam eden Masterchef Türkiye yarışmasında macera hız kesmedi. Dünyaca ünlü Somer, Danilo ve Mehmet şefler Masterchef yarışmacılarının günlük ödevlerini açıkladı. Mavi ve Kırmızı takım yarışının hız kesmediği programda gecenin kazanan ismi 100 bin TL ödülün sahibi oldu. Son ikiye Zübeyde ve Beyza kaldı. Peki, Masterchef 100 bin TL ödülü kim kazandı? 26 Eylül Masterchef potaya kim gitti? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF 100 BİN TL ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Masterchef ödül oyunu kim kazandı merak edenler için hemen söyleyelim ki Zübeyde ve Beyza’nın son ikiye kaldığı büyük yarışta 100 bin TL alan BEYZA oldu. İlk turda Mehmet Şef yarışmacılara eşit olarak dağıttığı kılıç balığından lezzetli yemekler çıkarmalarını istedi. Soğuk başlangıç, çorba, 2 adet ara sıcak, sakatat yemeği, soslu yemek ve ızgara şiş yapan yarışmacılar arasında gecenin en iyi olanı Beyza oldu.

26 EYLÜL MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ?

26 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm gecenin başarısız isimleri eleme potasına gitti. Masterchef 100 bin TL ödülü kazanan Beyza rahat bir nefes alırken takımlarda eleme oylaması yapıldı. Her akşam en kötü yarışmacının eleme potasına gittiği yemek yarışmasında haftanın eleme adayları Bera, Kaan, Semih ve Erim oldu.