Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahu Tuğba’nın kızı Calvin’den ilginç otopsi açıklaması

Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin: “Sağ gözü biraz kanlıydı ve yastıkta da bir kan vardı, ben şüphe ettim evladı olarak”

Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin:

Miami’deyken hayatını kaybeden oyuncu Ahu Tuğba’nın cenazesi, otopsi yapılması nedeniyle halen Türkiye’ye getirilemedi. Oyuncunun kızı Anjelik Calvin, konuya ilişkin yeni açıklamalar yaptı.

KOAH hastası olan Ahu Tuğba’nın ölümü şüpheli bulunduğu için otopsi işlemleri uzamış ve cenaze nakil işlemleri tamamlanamamış, Anjelik Calvin sosyal medya üzerinden duruma isyan etmişti. Anjelik Calvin “Kanal D Haber”e yeni açıklamalarda yaptı.

ÖLÜM RAPORU İNADI

Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’in açıklamaları şöyle:

“Dua etti ‘Allah da sana koşsun yavrum’ dedi, ‘Allah önüne çıkarsın’ dedi. Sonra da ‘ilgi istiyorum, çok ilgi istiyorum’ dedi, iki yaşında bebek gibi, uyku bastırdı alnını öptüm.”

“Annemin bir solüsyon cihazı vardı ve bu bölgenin müfettişi, onun otopsisinin emrini veren müfettiş bize ‘ölüm raporu getirin doktordan’ diye inat etti. Ölüm anında polisler geldi, incelemeyi yaptılar, herhangi bir şüpheli bir durum bulamadılar. Bana ‘hasta mıydı’ diye üstünü kapamaya çalışıyorlar ya hastaydı ama konuşuyordu benimle. Yani kalbi mi durdu, sağ gözü biraz kanlıydı ve yastıkta da bir kan vardı, ben şüphe ettim evladı olarak.”

ÇOK ŞAİBELİ

“Şöyle bir kanun varmış Florıda’da… Bir hastalığınız var ise bir cihazı kullanıyorsanız evde eğer ki o cihaz oksijen cihazıysa solunum yoluna bağlı bir ölüm olarak kayda geçiyor. Çok şaibeli bir ölüm dendi.  Otopsi işlemleri sonra erdi ama rapor haftaya çıkacak.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Miss Turkey 2017 birincisi, oyuncu
Sıradaki Haber 2017 Miss Turkey güzeli Roma’da gelinlik giydi!