Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, tüm gününü Körfez’e ayırdı

Tahir Büyükakın, “Körfez’de son derece verimli bir gün geçirdik. Esnafımızın taleplerini dikkate alarak çözümler üretmek için bir araya geldik” dedi

Tahir Büyükakın, “Körfez’de son

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez ilçesinde gerçekleştirdiği toplu esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geldi. Tüm gününü ilçeye ayıran Başkan Büyükakın’a ziyaret sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaban eşlik etti. Ziyaretin ilk durağı Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi oldu. Burada cadde esnaflarıyla buluşan Başkan Büyükakın, Arif’in Yeri’nde esnafın sorunlarını dinleyip çözüm yolları aradı. Esnafla yaptığı görüşmelerde, yeni talepleri hep birlikte hayata geçireceklerini belirten Başkan Büyükakın, “Körfez ilçemizde son derece verimli bir gün geçirdik. Esnafımızın taleplerini dikkate alarak çözümler üretmek için bir araya geldik” dedi.

BÜTÜN GÜN KÖRFEZ’DEYDİ

Başkan Büyükakın ve beraberindeki heyet, daha sonra Körfez Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan’ın da hazır bulunduğu incelemede, sağlık alanında yapılacak bu yeni hizmetin bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Büyükakın, “Bu ek hizmet binası ile sağlık hizmetlerimiz daha da genişleyecek ve vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet alacak.” şeklinde konuştu.

SON 5 YILDA YOĞUN BİR ALTYAPI ÇALIŞMASI

Ziyaret kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılacak olan altyapı çalışmalarına ilişkin bilgi alan Başkan Büyükakın, Körfez Yarımca Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla da buluşarak hem sanayi esnafına hem de altyapı projelerine yönelik görüşmeler gerçekleştirdi. Gelecek dönemde Yarımca’da yapılacak altyapı çalışmalarının, Kocaeli’nin genel altyapı geliştirme projelerinin bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “Son 5 yıl boyunca şehrimizde yoğun bir altyapı çalışması yürüttük. Bu çalışmalarla Körfez’i daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz. Yarımca’daki yeni altyapı çalışması da bu kapsamın bir parçası olacak” dedi.

DAHA KARARLI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretin sonunda Başkan Büyükakın, Körfez halkına ve esnafına teşekkür ederek, “Bugünkü ziyaretimizde bize her zaman olduğu gibi gönlünü açan tüm hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız destekle, dün olduğumuzdan daha kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bu ziyaretler, Körfez halkının hizmetlere olan güvenini pekiştirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'de elektrik
Sıradaki Haber SEDAŞ’tan güvenlik uyarısı