Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Hangi Kanalda? Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinden İzlenir?

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm başladı. 27 Eylül Cuma günü yayına giren Kızılcık Şerbeti 69. bölüm Görkem’in intikam takımı yerlerini aldı. Her bölümü olay olan diziye Görkem’in üvey annesiyle oğlu işleri bir hayli karıştırdı. Peki, Kızılcık Şerbeti 69. bölüm hangi kanalda? İşte yanıtı..

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti

Show TV cuma günü dizilerinden Kızılcık Şerbeti yeni bölüm başladı. 27 Eylül Cuma gününün gelişiyle izleyicilerin beklediği sahne geldi. Her bölümü olay olan fenomen diziye Görkem’in üvey annesi hacı Asude ile oğlu Firaz dahil oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Giray planlarına uygun şekilde hareket ederken Ünallar Görkem’in değiştiğinden emin olmaya başladı. Ancak Görkem sahneye daha yeni çıktı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm hangi kanalda? Kızılcık Şerbeti 69. bölüm hangi canlı yayın linkinden izlenir? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ 69. BÖLÜM HANGİ CANLI YAYIN LİNKİNDE?

Her hafta cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 69. bölüm Mustafa’nın Ömer’den yana oy kullanması tüm aileyi birbirine kattı. Abdullah karşısında avantajlı duruma geçen Ömer yeni rotası Kıvılcım’ı geri kazanmak oldu. Görkem ile konuşan Kıvılcım Ömer’den daha da uzaklaştı. Kızılcık Şerbeti son bölüm Giray’ın Cemre’nin doğum gününü hep birlikte kutlamak istemesi Şifacıgil ve Ünal ailelerini bir araya getirdi. Alev’in ölümüyle bebekle baş başa kalan Abdullah kızını alıp Pembe’nin kapısına geldi. Kızılcık Şerbeti 69. bölüm Show TV ekranından takip edebilirsiniz.