Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Eylül Yemekteyiz Kim Birinci Oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz Bu Hafta 150.000 TL Kim Kazandı?

Her hafta 150 bin TL ödül veren Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında birinci merak edildi. 27 Eylül Cuma günü ekrana gelen Yemekteyiz 655. bölüm en yüksek puanları kazanan yarışmacı büyük ödülü cebine koydu. Peki, 27 Eylül Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Her hafta 150 bin

27 Eylül Yemekteyiz kim birinci oldu sorusuna yanıt arayan izleyiciler son bölüme odaklandı. 23 Eylül Pazartesi ile 27 Eylül Cuma günleri arasında yarışan 5 yarışmacıdan en yüksek puanları toplayan 150 bin TL’yi cebine koydu. Her hafta finalinde gündüz kuşağı programları arasında en yüksek ödülü alan yarışmacı hünerlerini sergiledi. Yemek sunumlarından mutfak temizliğine kadar her şeye dikkat eden yarışmacılar birincilik için yarıştı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta 150.000 TL kim kazandı? İşte yanıtı..

27 EYLÜL YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 23-27 Eylül haftasında yarışan Hande, Hülya, Tuncay, Mustafa ve Özge arasında kazanan son gün yarışmacısı ÖZGE oldu. Zuhal Topal’ın kendine has sunumuyla yeni sezona başlayan Yemekteyiz yarışında bir hafta daha bitti. 5 kişilik maratonda hafta sonu Zuhal Topal puanlarını açıkladı ve bugünün birincisi Özge 150 bin TL ödülü cebine koydu.

YEMEKTEYİZ 5 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

HANDE MİSTAN AYDOĞDU : 29

HÜLYA ÖKSÜZ : 25

TUNCAY ÇAKIR : 27

MUSTAFA GÜLER : 13

ÖZGE AKTAŞ : 31