Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel Belediyesi ve Aktif Kocaeli Hastanesi arasında protokol imzalandı

Karamürsel Belediyesi, sağlık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla Aktif International Kocaeli Hastanesi ile protokol imzaladı. Bu anlaşma sayesinde Belediye personeli ve birinci derece yakınları, hastaneden indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Karamürsel Belediyesi, sağlık hizmetlerini

Protokolün imza törenine Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Aktif International Kocaeli Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Özmen ve Genel Müdür Yardımcısı Alican Akkenar katıldı. Başkan Vekili Kaya, bu iş birliğinin çalışanların sağlıklarını koruma noktasında büyük bir adım olduğunu belirterek, “Belediyemiz çalışanları ve aileleri, sağlık hizmetlerine daha uygun şartlarda ulaşacak. Bu protokolle, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için destek sağlamış oluyoruz” dedi. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İHTİYAÇLARI ÖN PLANDA 

Aktif International Kocaeli Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Özmen ve Genel Müdür Yardımcısı Alican Akkenar ise, bu protokolle birlikte çalışanların sağlık ihtiyaçlarını ön planda tutmayı hedeflediklerini ifade etti. İndirimli sağlık hizmetleri, çeşitli branşlarda muayene ve tedavi hizmetlerini kapsayacak. 

TOPLUM SAĞLIĞINA KATKISINI GÜÇLENDİRECEK 

Karamürsel Belediyesi’nin, çalışanlarının refahını artırmaya yönelik bu adımı, toplum sağlığına olan katkısını da güçlendirecek. Hem belediye personeli hem de aileleri, sağlık hizmetlerinden yararlanarak daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilecekler.