Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Markao bir ay sahalardan uzak kalacak!

Kocaelispor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak kaburgasındaki sakatlık nedeniyle sahalardan bir süredir uzak kalan Markao ile ilgili karar verildi. Futbolcu 2 Ekim’de ameliyat olacak ve sahalardan 4 hafta uzak kalacak. Kulüpten konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Kocaelispor'a büyük umutlarla transfer

AÇIKLAMA

Futbolcumuz Marcos Vinicius Do Amaral Alves’in bugüne kadar yapılan tetkikleri sonucunda kulüp sağlık kurulumuz tarafından 02.10.2024 tarihinde göğüs sağ arka 2. kaburga kemiğinden patolojik kırık sebebiyle ameliyat olmasına karar verilmiştir.

Futbolcumuz ameliyat sonrasında yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacaktır.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Erzurum maçının hemen sonrasında tedavisi yapılıp ameliyat yapılsaydı gelecek haftaya hazır olurdu bu futbolcu.Adam saglamken 5 haftada kilo verip form tutamadı , ameliyat sonrası 4 haftada nasil hazır olacak !.. Bu adamı o kilo ve formsuzluğuyla 1 milyon 200 bin Euro verip transfer eden yönetimi ve teknik direktörü Allaha havale ediyorum.1 milyon Euro altına daha atletik , güçlü ve becerikli santraforlar vardı ama yine çöpe giden paralar yine hesap soran yok.Ya ikinci yarı santrafor gider ya koca ilk yarı faydalanamayız burası Ali babanın çiftliği olduğu için normal geliyor artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'un başarılı orta saha oyuncusu
Sıradaki Haber Yusuf Cihat Çelik: Tek rakibimiz kendimiz