Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Kasımpaşa SK Maç Kadrosu: Galatasaray Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig macerasına devam eden Galatasaray bugünkü rakibi Kasımpaşa oldu. 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray Kasımpaşa SK maç kadrosu merak edildi. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı..

Trendyol Süper Lig macerasına

Fenerbahçe ve PAOK karşılaşmalarını üstün tamamlayan Galatasaray maç günü geldi. Sarı kırmızılılar 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’yı konuk etmek için hazırlıkları tamamladı. Avrupa Ligi’nde PAOK karşılaşmasını kazanarak moral depolayan Galatasaray yeni rakibi Kasımpaşa kadrosunu kurdu. 28 Eylül Cumartesi günü kozlarını paylaşacak olan Galatasaray Kasımpaşa SK maç kadrosu ve kanal bilgisi burada.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

28 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Rams Park’ta oynanacak Galatasaray vs Kasımpaşa mücadelesi Icardi, Mertens, Yunus Akgün, Osimhen gibi etkili isimlerin sahada olma potansiyeli yüksek. Bu akşam saat 19.00 olduğunda başlayacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçı beİN sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İlk 6 maçını galip tamamlayan sarı kırmızılılar Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yeniledi.