Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 70 Bölüm Fragmanı Pembe Üvey Anneliğe Başladı! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Neler Olacak?

Olay üstüne olay olan Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Alev’in ölümüyle annesiz kalan Alev bebek babasıyla birlikte üvey annesinin yolunu tuttu. Bakıcının uyku ilacı olayından sonra kimseye güvenemeyen Abdullah Pembe’den yardım istedi. Kızılcık Şerbeti Cemal ile Ömer karşı karşıya geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Olay üstüne olay olan

Milyonlarca izleyici tarafından takibe alınan Kızılcık Şerbeti 70 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti son bölüm Görkem’in numaraları bitmedi. Fatih’in Ünalların başı olması için tüm şartları sağlayan Görkem babasını ortak etti. Üvey annesi ve oğluyla tüm dengeyi değiştiren Görkem Nursema sınavından geçemedi. Ne yaparsa yapsın Fatih’in yakınlaşmaması Görkem’i delirtti. Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından gözler gelecek haftaya çevrildi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti fragman 70 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 70 BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Batuhan Yüzgüleç ile Servet Pandur’un dahil olduğu fenomen dizide Görkem Ünallara sezdirmeden savaş açtı. Doğa’nın hamile olabileceğini söylemesi Giray’ı çıldırttı. Gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başlayan Giray herkesi şoke etti. Cemre’nin 1. yaş doğum gününün tüm aileyle kutlanması Doğa ile Fatih’i bir kez daha karşı karşıya getirdi. Çocuğunu alıp Pembe’nin kapısına gelen Abdullah bir kez daha yenik duruma düştü. Kızılcık Şerbeti 70. bölüm 4 Ekim Cuma günü Show TV’de olacak.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI