Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de pazar yerinde kavga! 1 ölü 2 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, pazar esnafı ile husumetli olduğu kişi arasında çıkan bir kavga trajik bir şekilde sonlandı. Bir pazar esnafı, rakibi tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken, kavgayı ayırmaya çalışan bir başka kişi bacağından yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, pazar
Olay, Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryeri’nde meydana geldi. İddiaya göre, pazar esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında “Adam mısın sen?” ifadesiyle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.T., Yiğit Laç’ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Ali B. ise bacağından yaralanarak yere düştü. İki kişi kanlar içinde kalırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrasında sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yiğit Laç kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için araştırma başlattı.