Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 77 Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Star TV Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı Neler Olacak?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını 77. bölüm fragmanı beklenmeye başladı. Cuma günleri ekrana gelen sevilen yapımda Seyran ile Sinan’ın evliliğinin ortaya çıkması aileleri birbirine düşürdü. Seyran’ı istemeyen Sinan’ın annesi ayrılık planlarına başladı. İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı..

Gerçek bir hayat hikayesinden

Cuma akşamlarının sevilen yapımı Yalı Çapkını yeni bölüm merak konusu oldu. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını son oğlunun Seyran ile evliliğine hiç sıcak bakmayan Ayla onları ayırmak için plan yapmaya başladı. Seyran olmadan çizimleri sekteye giren Ferit ikna çalışmalarına başladı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm neler olacak? İşte Yalı Çapkını 77 bölüm fragmanı..

YALI ÇAPKINI 77 BÖLÜM FRAGMANI

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit Seyran’ı birlikte çalışmaya ikna etmek için yoğun çaba gösterdi. Seyran, Sinan ile ilişkisinden dolayı bu teklifi sıcak bakmayınca olanlar oldu. Büyük sırrın peşine düşen Kazım hedefine adım adım yaklaştı. Yalı Çapkını son bölüm Seyran ve Sinan’ın evlilik haberi bomba etkisi yarattı. Ferit bunalımından çıkıp Sinan’la yeni bir hayat isteyen Seyran kendini hiç beklemediği tuzağın içinde buldu. Ferit’in hiç beklemediği anda Seyran sürpriziyle karşılaşması tüm dengeyi değiştirdi. Yalı Çapkını 77. bölüm 4 Ekim Cuma akşamı Star TV’de yayınlanacak.