Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

The Walking Dead Daryl Dixon 2. Sezon Ne Zaman? The Walking Dead Daryl Dixon Book Of Carol

Dizi severlerin merak ettiği The Walking Dead Daryl Dixon 2. sezonu için geri sayıma geçildi. ABD’yle eş zamanlı olarak yayınlanacak The Walking Dead Daryl Dixon dizisi merakla beklenmeye başladı. Daryl’in Fransa’da kalma kararı tüm hikayenin seyrini değiştirdi. İşte The Walking Dead Daryl Dixon 2. sezon..

Dizi severlerin merak ettiği

The Walking Dead Daryl Dixon 2. sezon tarihini dört gözle bekleyen izleyiciler için tarih geldi. The Walking Dead: Daryl Dixon ikinci sezonu Carol’ın Kitabı yayına girecek. Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri olan The Walking Dead Daryl Dixon Amerika Birleşik Devletleri ile eş zamanlı yayınlanacak. 6 bölümden oluşan The Walking Dead Daryl Dixon dizide Daryl’in kararı sadece kendisini değil hikayeye yeniden dahil olan Carol’ı da etkileyecek. Peki, The Walking Dead Daryl Dixon 2. sezon ne zaman? İşte yanıtı..

THE WALKING DEAD DARYL DIXON BOOK OF CAROL 

The Walking Dead Daryl Dixon Book of Carol Daryl’in Fransa’da kalma kararı onu geri dönülmez yola soktu. Daryl’in kararı sadece kendisini değil hikayeye yeniden dahil olan Carol’ı etkiledi. Carol eski dostunu bulma misyonuyla tehlikelerle dolu serüvene atıldı. Asıl büyük çatışma Genet’in yükselen gücü ile baş gösteri. Fransa, Pouvoir ve Union of Hope adlı iki grup arasında adeta bir savaş meydanına dönüşüyor. Daryl ve Carol, hem düşmanlarıyla hem de içsel travmalarıyla yüzleşirken, derin karakter gelişimleri yaşanacak ve hangi yolu seçeceklerine karar vermek zorunda kalacak.

THE WALKING DEAD DARYL DIXON 2. SEZON NE ZAMAN?

The Walking Dead Daryl Dixon 2. sezon 30 Eylül Pazartesi günü yayına girecek. Norman Reedus’un Daryl Dixon karakterine hayat verdiği popüler dizide Melissa McBride Carol Peletier karakteriyle hikayeye eşlik ediyor.