Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 146. Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde? Gönül Dağı Yeni Bölüm Nereden İzlenir?

Gönül Dağı yeni bölüm bekleyen izleyiciye günün özeti geldi. 28 Eylül Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı 146. bölüm amcaoğulları Taner’i buhranlı günlerden çıkarmak için harekete geçti. Gedelli’ye gelen şoför Kiraz hem Sefer’in hem de köylünün yüreğine dokundu. Peki, Gönül Dağı 146. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Gönül Dağı yeni bölüm

28 Eylül Cumartesi gününün gelişiyle izleyicilerin beklediği an geldi. Her hafta cumartesi günleri sevenleriyle buluşan Gönül Dağı dizisinde Taner’in babası İrfan’la ilgili öğrendikleri tüm ailenin dengesini bozdu. karşısına geçen seyirciler yeni bölümde yaşanacakları beklemeye başladı. Zahide’nin ardından çocuklarla baş başa kalan Sefer için geri dönüşü olmayan yola girildi. Selma’nın hamileliğiyle elindekilerin kıymetini bir kez daha anlayan Taner için yeni sınav başladı. Peki, Gönül Dağı 146. bölüm hangi kanalda? Gönül Dağı yeni bölüm hangi canlı yayın linkinde? İşte Gönül Dağı 146. bölüm..

GÖNÜL DAĞI 146. BÖLÜM HANGİ CANLI YAYIN LİNKİNDE?

Gönül Dağı 146. bölüm Taner’i içine kapandığı durumdan kurtarmaya çalışan Selma iyice endişelendi. Kasabanın su sıkıntısı sorunu devam ederken köyde alarm durumuna geçildi. Ramazan ve Veysel Taner’i eski haline döndürebilmek için icat yapması gerektiğini düşündü. Gönül Dağı son bölüm amcaoğulları su motorunu nasıl yapacak merak edildi. Oğlu İrfan’ın yaşadığını öğrenen Ciritçi Abdullah yolculuğa çıktı. Yolculuk sonunda Taner’e İrfan’ın yanına gitmek istediğini söyleyince olanlar oldu. Ciritçi, İrfan ile karşılaştığında ne olacak beklenmeye başladı. Sefer, Süslü Badegül’ün yeni sahibi Kiraz ile karşılaştı.