Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Yardımcısı açıkladı: ‘Şehit kokusu’ satan din tüccarına ceza!

‘Şehit kokusu’ sattığını öne sürerek internetten sipariş toplayan şahıs sosyal medyada doğan büyük tepki sonucu yaklaşık 53 bin lira para cezasına çarptırıldı.

'Şehit kokusu' sattığını öne

‘Şehit kokusu’ sattığını öne sürerek internetten sipariş toplayan şahıs sosyal medyada doğan büyük tepki sonucu yaklaşık 53 bin lira para cezasına çarptırıldı. Şahsın sosyal medya üzerinden bir parfüm firmasının “Şehit kokusu” adı altında yeni bir ürün tanıtımı yapması, kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.

52 BİN 800 LİRA

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, “Şehit kokusundan hazırladık” ibaresiyle satışa sunulan ürünlerle ilgili harekete geçtiklerini açıkladı. Bu skandal ürünler hakkında başlatılan inceleme sonucunda, reklam veren firmaya fiyat etiketi mevzuatı kapsamında 52 bin 800 lira para cezası kesildi.

CEZA ARTABİLİR

Bakanlık yetkilileri, “Şehit kokusu” ifadesiyle yapılan satışların kamu vicdanını zedelediğini ve bu tür reklamların etik kurallara aykırı olduğunu belirtti. Reklam Kurulu, konuyla ilgili ilk toplantısında 550 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanmasını da değerlendirecek.

Bu kadarı da olmaz diyorduk: Şehit kokulu parfüm satmaya başladılar

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti Grup Başkanı Abdullah
Sıradaki Haber Abdullah Güler’den emekli maaşı açıklaması: Çalışma başlatıldı