Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bölgenin birincisi Vadi Besicilik yine yok sattı

Besi sektöründe bölgenin birincisi olan Vadi Besicilik, her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da yok sattı. Binin üzerinde büyükbaş hayvan kesiminin gerçekleştiği besi çiftliği bu yıl canlı hayvan satışında da bir ilke imza attı.

Besi sektöründe bölgenin birincisi

Marmara Bölgesi’nin ve Kocaeli’nin en büyük ve hijyenik kesimhanelerinden birine sahip olan ve Gölcük Lütfiye Mahallesinde hizmet veren Vadi Besicilik, her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da yok sattı. Büyükbaş hayvan satışlarını Kurban Bayramı’nın yaklaşık 1 ay öncesinde bitiren Vadi Besicilik Kurban Bayramı süresince binin üzerinde büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirdi. Et fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle bu yıl geçen yıla oranla fiyatların iki buçuk kat daha yüksek olduğu Vadi Besicilik, yine kaliteli hizmeti uyguna almak isteyen vatandaşlar tarafından tercih edildi.

İSTANBUL DA VADİ BESİCİLİK’İ TERCİH ETTİ

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Vadi Besicilik’te çalışan deneyimli personel, özel kıyafetleriyle kesim, yüzme ve parçalama işlemlerini özenle yaptı. Vatandaşlar her yıl olduğu gibi kurbanlıklarının kesim işlemlerini güvenli tribünden izleme olanağı buldu. Kurbanlıkları hazırlanan vatandaşlar hijyenik kolilere doldurulmuş hisselerini alarak çiftlikten ayrıldı. Ayrıca canlı kesim yapılan binin üzerindeki büyükbaş hayvanın yanı sıra bayram öncesi İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasına da gelen yoğun talep üzerine yüzlerce canlı hayvan satışı gerçekleştirdi. 

TAVSİYE ÜZERİNE GELDİM ÇOK MEMNUNUM

Yakınlarının tavsiyesi üzerine bu yıl ilk defa Vadi Besicilik’te kurban kesimi yapan vatandaşlardan İlhan Nadir Demiral, “Çok şükür kurbanımızı kestik. Şimdi sıramızı bekliyoruz. Çok güzel bir teşkilatlanma var. Her şeyi ile mükemmel. Ben tavsiye üzerine ilk defa geldim. Çok memnun kaldım. Buraları çok iyi bilmiyoruz. Kocaeli’ye yeni geldik. Hizmetleri, makineleri çok iyi. Ben her sene kurban kesiyorum ama burası gibi bir tesiste ilk defe kurban kestirdim. Allah kabul etsin. Herkesin bayramı mübarek olsun” şeklinde konuştu.