Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’dan Şanlıurfaspor maçı öncesi açıklama

Yarın (Pazartesi) Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’dan bilgilendirme açıklaması geldi. İşte o açıklama.

Yarın (Pazartesi) Şanlıurfaspor’u konuk

KAPILAR 17.30’DA AÇILACAK

Takımımız ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan müsabaka öncesi aşağıda belirtilen hususları taraftarlarımızın dikkatine sunmak istemekteyiz. Stadyum kapılarımız, müsabakadan 2.5 saat önce açılacak diğer bir ifade ile 17.30’da açılacaktır. Müsabakanın bilet satışları, bugün (Pazar) saat 18.00’e kadar yarın ise 16.00’ya kadar KS Store’dan devam edecek olup, aynı zamanda maç günü gişelerden devam edecektir. Aynı zamanda elektronik ortamdan bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, Passo web ve mobil uygulamasından bilet satın alabilirler.

TEŞEKKÜRLER MURAT GÜN… GİZEM HANIM’A ÖZEL HEDİYE

Bu müsabakada refakatçi çocuk uygulamasına devam edilecektir. Refakatçi çocuklar İzmit Yenimahalle İlkokulu’ndan seçilmiş olup, refakatçi çocuklarımızın forma sponsoru olan taraftarımız Murat Gün’e teşekkürlerimizi sunarız. Müsabaka öncesinde saat 19.40’ta Kulüp Başkanımız Recep Durul tarafından 41.000. Passolig kart sahibi taraftarımız Gizem Altınay’a çiçek ve imzalı forma takdimi yapılacaktır.

YÜZ BOYAMA AKTİVİTELERİ DEVAM EDECEK… FUTBOLCU KARTLARI DAĞITILACAK

Güney Kale Arkası bilet gişelerinin yanında, müsabakaya gelen çocuklarımız için yüz boyama ve çocuk aktiviteleri yapılacaktır. Açılacak tüm tribünlerde stadyum turnikeleri arkasında müsabakaya gelen çocuklarımıza Kocaelispor Gönüllüleri tarafından oyuncu kartları dağıtılacaktır.

QR KOD YERİNE PASSOLİG KARTLARI İLE GİRİŞ YAPALIM

Müsabakaya gelecek taraftarlarımızın stadyuma giriş esnalarında turnikelerde telefonlarına indirdikleri QR kod yerine fiziki Passolig kartlarını kullanmalarını rica ediyoruz. Turnikelerdeki yavaşlamanın ve aksamanın en önemli sebebi fiziki kart yerine QR kod kullanılmasıdır.

KARTINI VİZELETMEK İSTEYENLER

Biletlerini fiziki olarak almak isteyen ve Kocaelispor Passolig kartı çıkarmak isteyen taraftarlarımız için bilet satışları ve Kocaelispor yeni Passolig kart alımı ile kart vizeleme işlemleri bugün saat 18.30’a kadar yarın ise 09.00–14.00 saatleri arasında KS Store’da devam edecektir. Aynı zamanda biletlerini elektronik ortamda alamayan ve KS Store’a gidemeyen taraftarlarımız için bilet satışları müsabaka günü stadyum gişelerinde yapılacaktır.

Doğu Maraton ve Batı VIP tribünde açılacak kapılar aşağıdaki gibidir

DOĞU MARATON ALT TRİBÜN

D.1 Kapısı (Stadyumun güneyinde yer alan Hyundai tarafına yakın olan kapı)
D.4 Kapısı (Stadyumun kuzeyinde yer alan İzaydaş tarafına yakın olan kapı)

DOĞU MARATON ÜST TRİBÜN

D.2 Kapısı ((Stadyumun güneyinde yer alan Hyundai tarafına yakın olan kapı)
D.3 Kapısı (Stadyumun kuzeyinde yer alan İzaydaş tarafına yakın olan kapı)

BATI NUMARALI ALT VİP TRİBÜN

UEFA GÜNEY GİRİŞİ Kapısı (Stadyumun güneyinde yer alan Hyundai tarafına yakın olan kapı)

UEFA KUZEY GİRİŞİ Kapısı (Stadyumun kuzeyinde yer alan İzaydaş tarafına yakın olan kapı)

Taraftarlarımızdan stadyuma ulaşım esnasında yeni yapılan bağlantı yolunu kullanmalarını ve stadyuma erken giriş yapmalarını önemle rica ederiz.

Son olarak belirtmek isteriz ki;

BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI KOCAELİSPOR’U TUTAR!