Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Milli ve manevi hislerimiz daha da yükseldi”

İzmit’in kurtuluşu ve Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iki önemli günün aynı tarihe denk gelmesi sebebiyle “Milli ve manevi hislerimiz daha da yükseldi” dedi

İzmit'in kurtuluşu ve Kurban

Başkan Hürriyet, her sene olduğu gibi bu sene de milli ve dini bayramları halkla iç içe, coşkuyla kutlamaya özen gösterdiklerini belirterek, İzmit Belediyesi olarak bir nevi çifte bayramın dolu dolu bir programla kutlanacağını, şehitlerimizin anılacağını ifade etti. Kurban Bayramı’nın milletimizin manevi ikliminde çok önemli yeri olduğunu belirten Başkan Hürriyet, Bayramın 1’inci gününün İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümüne denk gelmesinin milli ve manevi hislerimizi daha da yükselttiğini belirtti.

DOLU DOLU PROGRAMLAR

28 Haziran günü gerçekleştirilecek olan anma ve bayram etkinlikleri için özel programlar planlandığını söyleyen Başkan Hürriyet, Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, birbirinden değerli etkinlikler ve ünlü müzik grubu Yüksek Sadakat konserinin yer alacağını açıkladı. Başkan Hürriyet, tüm İzmitlileri bu özel günde Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

DAYANIŞMANIN BAYRAMI

Milli ve dini bayramların halkla birlikte kutlanmasının önemine vurgu yapan Başkan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak, tüm vatandaşlarımızın milli ve dini bayramlarını, hakkıyla, coşkuyla kutlamaları  için her türlü imkanı sağlamaya gayret ediyoruz. Bizleri bütünleştiren, 7’den 70’e aile fertlerini bir araya getiren, müslümanların ihtiyaç sahipleriyle kurbanını paylaşarak, dayanışmanın en güzel örneğini sergilediği Kurban Bayramı’mızın tüm halkımıza mübarek olmasını diliyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Kurban Bayramı ile aynı güne denk gelen İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılının da bu yıl ayrı bir mutlulukla kutlanacağnı belirten Başkan Hürriyet, ” Tüm İzmitlileri çifte bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz. Belediye Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz özel etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü ile Kurban Bayramı’nın bir araya geldiği bu özel günde, kurtuluş savaşı şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Birlikte nice önemli milli ve dini bayramlar yaşamak dileğiyle, tüm kentimizin bayramını kutluyorum. İzmit’in kurtuluşunun 102’nci yılı kutlu olsun” dedi.