Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutspor geri döndü! “1-2”

1. Amatör Lig B Grubu’nda skoru merakla beklenen mücadelede 1-0 geriye düşen Turgutspor, Başaranspor’u 2-1 mağlup etti.

1. Amatör Lig B

BAŞARAN ÖNE GEÇTİ

1. Amatör Lig’de ikinci maçlar geride kaldı. B Grubu’na ait Cephanelik Stadı’nda önemli bir maç oynandı. İddialı iki takımın mücadelesinde Başaranspor ile Turgutspor 3 puan mücadelesi verdi. Oldukça tempolu geçen maçta öne geçen taraf Başaranspor’du. 37. dakikada ceza sahasının içindeki Erkan’ın Sinan’a yaptığı faulün ardından hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Serkan kaleci Berke’nin solundan topu filelere gönderdi.

SEZGİN BERABERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıda da çekişme hakimdi. 67’de 2. yarıda oyuna giren başarılı orta saha oyuncusu Sezgin Özmen ceza sahasının içinde önüne atılan pası ayak içiyle kaleci Yusuf’un sağından filelere gönderdi. “1-1” 82. dakikada Turgutspor öne geçti. Soldan yapılan ortada topu önünde bulan Furkan kaleci Yusuf’un solundan topu filelere gönderdi.

DİĞER SKORLAR

Kalan sürede başka gol olmadı ve büyük bir heyecan içinde geçen maçı Turgutspor 2-1 kazanarak 10 yıl sonra yükseldiği 1. Amatör Lig’deki ilk galibiyetini elde etti. İkinci haftanın diğer maçlarında Seka Doğan evinde Çayırova Fatih’i 2-1, Başiskele Damlar ise deplasmanda Balaban’ı aynı skorla mağlup etti. Uzuntarla Belediye, Anibal’ı 3-1 ile geçerken Osmanlı 41 ile Körfez Esen golsüz berabere kaldı.