Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın Erdoğan’ın fotoğrafı yok diye gelmedi!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri için Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek davetiye vermişti. Festivale Vali Aktaş katılırken, Tahir Büyükakın katılmadı.


Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı bu hafta sonu gerçekleşen 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne davet etmişti. Festivale Vali Aktaş gelirken Tahir Büyükakın katılmadı.

“BÜYÜKAKIN’IN NEDEN KATILMADIĞI SORGULANIYOR”

Dün akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı İbrahim Gürsel konu ile ilgili açıklama yaptı. Gürsel yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kendisine yapılan (şahsen davet ve alana fotoğrafının asılması gibi) jestlere rağmen, Derince Belediyesi’nin bugün yapılan 21.Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’ne neden katılmadığı sorgulanıyor.

“MİLLETİN İRADESİNE SAYGI”

Derince Belediye Başkanının bu tür jestler yerine milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına olması gerektiği şekilde alanda yer verme olgunluğu göstermesi, Sayın Başkanımızın katılımı için aslında yeterli olurdu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın tavrını, demokrasiye ve millet iradesine saygı olarak yorumlamak doğru olacaktır.”