Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Levent’ten üzen açıklama! Sosyal medyaya ara veriyor

Ünlü müzisyen ve aktivist Haluk Levent, diyabet hastalığıyla uzun süredir devam eden mücadelesi sebebiyle sosyal medya hesaplarını kullanmayı bırakacağını açıkladı.

 Ünlü müzisyen ve

Şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medyadaki paylaşımıyla hayranlarını üzdü. “Önemli” başlığıyla yaptığı açıklamada, bazı sağlık sorunlarına dikkat çekti. Doktorlarıyla gerçekleştirdiği uzun görüşmelerin ardından sosyal medyaya bir süre ara verme kararı aldığını belirten Levent, sözlerini “Biraz dinlenmem gerekiyor, müsaade sizden” diyerek sonlandırdı.

HALUK LEVENT’İN PAYLAŞIMI

“Önemli !!! (Kendimle ilgili)

Geçen yıl 24 Mayıs’ta hastanede kan değerlerimi ölçtürmüştüm çünkü pek çok şikayetim vardı. Açlık kan şekeri 341, Hba1c ise 13.5 olarak çıkmıştı. Evet, yanlış okumuyorsunuz. Maalesef durum böyleydi.

Bir yıldır sağlıklı beslenme ve yoğun spor yapmam sonucunda değerlerim oldukça düştü, ama bu hâlâ yeterli değil. Doktorlarım, spor yapsanız ve sağlıklı beslenip dengeli bir yaşam sürseniz bile stresin kan şekerini tetiklediğini ifade ettiler.

Bugün uzun toplantılar sonucunda çeşitli kararlar aldık. Bir süre sosyal medyadan uzak durmam gerektiğini söylediler. Evet, sosyal medyanın bende stres yarattığını düşündüler ve haklılar.

Bu süreçte sağlıklı yaşam desteği konusunda Prof. Dr. Meltem Yalınay’a, endokrin tedavi desteği içinse Doç. Dr. Arzu Or Koca’ya teşekkür ederim.

Bundan sonra konserlerime, stüdyo çalışmalarına ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım. Sayfamı @ahbap ekibi yönetecek ve ihtiyaç duyanlara doğrudan ulaşacaklar.

Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

83 yaşında hayatını kaybeden eski
Sıradaki Haber Türk futbolunun efsanesi hayata gözlerini yumdu