Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu Öğren! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Aslı Hünel İle Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk oylaması yapıldı. Karadeniz esintili Fasulye Diblesi ve Mısır Ekmeği yapan 4 gelin 1’den 5’e kadar puan aldı. 30 Eylül Pazartesi gününün en yüksek puanlarını alan gelini çeyrek altın kazandı. İşte 30 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

Aslı Hünel İle Gelinim

Her gün bir çeyrek altın, her hafta finalinde 10 adet altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanlaması yapıldı. 30 Eylül Pazartesi günü yepyeni bir haftaya start veren Aslı Hünel, 4 gelin ve kayınvalideleri stüdyodaki yerlerini aldı. Peki, 30 Eylül Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 30 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

30 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Yeni bölümleri izleyici karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk puanları verildi. 30 Eylül Pazartesi günü ilk tadımı yapan sunucu Aslı Hünel 1 puanı Birben geline, 3 puanı Aysun geline, 4 puanı Ezgi’ye ve 5 puanı Nur geline verdi. Birben ve kayınvalidesi İlknur’un katılmasıyla 4 gelinin çeyrek altın yarışı başladı. 30 Eylül Pazartesi günü en güzel Fasulye Diblesi ve Mısır Ekmeği yapan gelin AYSUN oldu ve haftanın ilk çeyrek altınını yakasına taktı.

30 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 19

GELİNİM MUTFAKTA BİRBEN – 6

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 14

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 17