Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Country efsanesinden kötü haber! Kris Kristofferson hayatını kaybetti

Country müziğin unutulmaz ismi, Amerikalı sanatçı, söz yazarı ve oyuncu Kris Kristofferson, 88 yaşında vefat etti. Ünlü sanatçının ölümü, hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Country müziğin unutulmaz ismi,

Hawaii’nin Maui Adası’ndaki evinde hayata gözlerini yuman Kristofferson’ın, ölümüne dair bilgi veren sözcüsü Ebie McFarland, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

88 yaşındaki Kris Kristofferson’ın Maui’deki evinde hayatını kaybettiğini belirten Ebie McFarland, ölümünün nedenine dair herhangi bir bilgi paylaşmadı. Kristofferson, 2021 yılında sahne kariyerine son vermiş ve yalnızca bazı etkinliklere ara sıra katılmaktaydı. Country müziğin en tanınmış isimlerinden biri olan Kristofferson, birçok Hollywood yapımında da rol almıştı.

KRİS KRİSTOFFERSON KİMDİR?

Kris Kristofferson (22 Haziran 1936 – 28 Eylül 2024), Amerikalı bir country müziği sanatçısı, söz yazarı ve aktördür. Eserleri arasında “Me and Bobby McGee”, “For the Good Times”, “Sunday Mornin’ Comin’ Down” ve “Help Me Make It Through the Night” gibi hit parçalar bulunmaktadır. Kristofferson, aynı zamanda başarılı bir aktör olarak da tanınır. “Pat Garrett and Billy the Kid” (1973), “Blume in Love” (1973), “Alice Doesn’t Live Here Anymore” (1974), “A Star Is Born” (1976) ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre Ödülü’nü kazanmış, “Convoy” (1978), “Heaven’s Gate” (1980), “Stagecoach” (1986), “Lone Star” (1996) ve “Blade” film üçlemesindeki (1998-2004) rolleriyle büyük beğeni toplamıştır. Kristofferson, 2004 yılında Country Music Hall of Fame’e kabul edilmiştir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hizbullah lideri
Sıradaki Haber Almanya’dan İsrail yanlısı açıklama: Bu kendini savunma hakkıdır