Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Nereden İzlenir? Kızıl Goncalar Yeni Sezon İlk Bölüm Saat Kaçta? Kızıl Goncalar Son Bölüm

Yeni sezonu büyük merakla beklenen Kızıl Goncalar yeni bölüm ekrana geldi. 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Kızıl Goncalar dizisinde her şeyi itiraf eden Meryem cezaevine girdi. Beste’nin gidişiyle bir kez daha annesiz kalan Mira için yeni dönem başladı. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Yeni sezonu büyük merakla

Now TV ekranının sevilen yapımı Kızıl Goncalar yeni sezon başladı. 30 Eylül Pazartesi gününün gelişiyle izleyicilerin beklediği an geldi. Kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, yer aldığı Kızıl Goncalar 20. bölüm en büyük düşmanı zihninin içinde olan Cüneyd için çıkış günü geldi. Zeynep makus kaderiyle karşı karşıya kalırken Levent’in tüm çabaları Beste ve Meryem’e doğru yaklaşan felaket için oldu. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm nereden izlenir? Kızıl Goncalar 20. bölüm saat kaçta? İşte merak edilenler..

KIZIL GONCALAR 20. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Kızıl Goncalar 20. bölüm Vahid’in gelişiyle herkesin hayatı alt üst oldu. Sert kurallarını uygulamaya koyan Vahid gücünü tarikatın dışına çıkarıp ortalığı karıştırdı. Vahid’in karşısına çıkan doktor Levent pes etmemek için her yolu denedi. Meryem’i kurtarmak için tüm yollara başvuran Levent kanıt bulmak için başta Sadi olmak üzere herkesten birlik olmasını istedi. Kızıl Goncalar son bölüm Cüneyd gerçeklikle bağını koparmak üzere halde kayıplara karıştı. Cüneyd’in bir an önce kendine gelip Zeynep için savaşması gerektiği açığa çıktı. Kızıl Goncalar yeni sezon ilk bölümü 30 Eylül Pazartesi saat 20.00’de NOW TV ekranından izleyebilirsiniz.