Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Mavi/Kırmızı Takım Kadrosu: Masterchef Kim Mavi Kaptan Oldu? Masterchef Son Bölüm Kim Kazandı?

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında hafta boyunca yarışacak takımlar kuruldu. Masterchef son bölüm Mavi ve Kırmızı takım kaptanları seçildi. Peki, Masterchef kim mavi kaptan oldu? 30 Eylül Masterchef son bölüm kim kazandı? İşte yanıtı..

Milyonlarca izleyicinin severek takip

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin yer aldığı Masterchef Türkiye yarışında heyecan hız kesmedi. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef’te son bölüm Kırmızı ve Mavi takım katanları belirlendi. Şefler yarışmacılardan en iyi yağlama tabağını çıkarmalarını istedi. En iyi yapan yarışmacı Mavi Takım kaptanı oldu. Peki, Masterchef kim mavi kaptan oldu? 30 Eylül Masterchef son bölüm kim kazandı? İşte Masterchef mavi takım kadrosu ve kırmızı takım kadrosu..

30 EYLÜL MASTERCHEF KİM MAVİ KAPTAN OLDU?

30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Masterchef son bölüm en güzel Yağlama yapan Emre, Kaan, Zübeyde, Ezgi, Akın ve Semih arasında Mavi Takım kaptanı ZÜBEYDE oldu. Mavi Takım kaptanı Zübeyde karşısına rakip olarak Kırmızı Takım kaptanı SEMİH seçti. Hafta boyunca Zübeyde’nin Mavi takımı ile Semih’in Kırmızı takımının mücadelesi ekrana gelecek.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KADROSU

Zübeyde (Kaptan)

Emre

Onur

Kerem

Nigar

Ezgi

Hakan

Akın

Erim

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KADROSU

Semih (Kaptan)

Eda

Şirin

Beyza

Kaan

Muratcan

Nevzat

Ayşe