Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç kentte eğitime 1 gün ara verildi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle üç kentte eğitime ara verildi. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle

Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil edildi. İl valiliklerinden yapılan açıklamalarda, öğrencilerin ve personelin güvenliği için eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI

Karadeniz Bölgesi’ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrenciler bugün karne tadı çıkarıyor. Zonguldak, Bartın ve Kastamonu valilikleri, etkili olan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kent genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği” belirtildi. Ayrıca, aynı tarihte engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Bartın Valiliği ise, “İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” açıklamasında bulundu.

Kastamonu Valiliği de benzer bir açıklama yaparak, “Meteorolojik verilere göre il genelindeki olumsuz hava şartları göz önüne alınarak 1 Ekim Salı günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 Ekim tarihinde 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aydın'ın Didim ilçesinde boşanma sürecindeki
Sıradaki Haber Aydın’da kadın cinayeti! Boşanma aşamasındaki eşini vurdu