Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahar 18. Bölüm Nereden İzlenir? Bahar Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Bahar Dizisi Son Bölüm

Yepyeni sezona başlayan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde yeni bölüm başladı. 1 Ekim Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Bahar 18. bölüm bir yanda ailesi bir yanda Evren ile mutluluğu arasında sıkışıp kalan Bahar ne yapacağını şaşırdı. Bahar yeni bölüm Seren’in annesiyle babası hikayeye giriş yaptı. Peki, Bahar 18. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Yepyeni sezona başlayan Bahar:

Bahar dizisi yeni sezon bölümleri izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. 1 Ekim Salı akşamının gelişiyle merak edilen Bahar 18. bölüm Bahar’ın büyük imtihanı başladı. Bir yanda Timur ve çocukları bir yanda Evren çıkmazında olan Bahar için zor günler başladı. Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya’nın yer aldığı Bahar dizisine Nihal Yalçın ile Nizam Namidar dahil oldu. Peki, Bahar 18. bölüm nereden izlenir? Bahar yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

BAHAR 18. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Her hafta salı günleri ekrana gelen Bahar dizisinde işler bir hayli karıştı Aziz Uras’tan hamile olduğunu saklamaya devam eden Seren ne yapacağını şaşırdı. Annesi Nesrin ile babası Habip’i bir anda karşısında bulan Seren için zor günler başladı. Umay ve Parla’nın araba kazasından sonra her şeyin değiştiği Bahar yeni bölüm Timur ile Rengin evlilik kararı aldı. Babalarının evleneceğini öğrenen Umay ile Aziz Uras için yeni karar dönemi başladı. Bir yanda babaanne olacağını öğrenen Bahar bir yanda Evren’le yeni bir aşka yelken açtı. Bahar dizisi yeni bölüm Show TV ekranından takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Salı günleri ekrana gelen Bir
Sıradaki Haber Bir Gece Masalı 5. Bölüm Nereden İzlenir? 1 Ekim Bir Gece Masalı Yeni Bölüm Hangi Kanalda? Bir Gece Masalı Son Bölüm