Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP satılan arsaları sordu

İzmit Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün gerçekleşiyor. MHP’li meclis üyeleri “Arsa satışı yetkisi ile hangi arsalar satışa çıktı? Arsaların expertiz değerleri kaç liradır? Arsa kaç liraya satışmıştır?” diye sordu.

İzmit Belediyesi Ekim ayı

İzmit Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün Belsa Plaza’da gerçekleşiyor. 22 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanacağı meclise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlık ediyor . MHP’li meclis üyeleri belediyeye ait satılan arsaların hangilerinin satışa çıktığını belirterek, arsaların kaç liraya satıldığını sordu.

“HANGİ BORCA KARŞI?”

Söz konusu önergede şu ifadeler yer aldı: “Tarafınıza vermiş olduğumuz arsa satışı yetkisi ile hangi arsalar satışa çıktı? Arsaların expertiz değerleri kaç liradır? Arsa kaç liraya satışmıştır? Hangi arsalar borçlarınıza karşı mansup yapılmıştır? Mansup yapılan arsalar hangi borca karşı ve hangi firmaya yapılmıştır? Mansup yapılan arsalar meclisten hangi nedenle satılması için yetki almıştır?”

“HİÇBİR ŞEY SATAMIYORUZ”

Önergeye cevap veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “SGK haczimiz maalesef devam ediyor. 180 milyon alacak için 15 kattrilyonluk haczimiz baki. SGK hacizleri kaldırmadığı için hiçbir şey satamıyoruz. Ne takas yaptık ne de satabildik. Çözüm arıyoruz”

Çiçeği burnunda başkan mecliste yerini aldı

Şikayetler vardı: Köylü pazarı gidiyor semt pazarı geliyor

Her bölgeden İzmit Belediyesi’ne 6 kardeş şehir