Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Gece Masalı Sıla Kim? Ecem Çalhan Kimdir, Kaç Yaşında? Ecem Çalhan Hangi Dizilerde Oynadı?

Salı günleri yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde yeni bölüm öncesi Sıla araştırmaları başladı. Güzel oyuncu Ecem Çalhan yeni durağı Bir Gece Masalı dizisi oldu. Mahir’in hayatına giriş yapan Sıla hikayesi araştırıldı. Peki, Bir Gece Masalı Sıla kim? Ecem Çalhan kimdir? İşte yanıtı..

Salı günleri yayınlanan Bir

ATV salı günü dizileri arasında yer alan Bir Gece Masalı yeni bölüm ekrana geldi. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz’in paylaştığı Bir Gece Masalı dizisinde Ecem Çalhan hikayesi izlenmeye başladı. Merakla takip edilen oyuncu Ecem Çalhan yeni adresi Bir Gece Masalı dizisi oldu. Peki, Bir Gece Masalı Sıla kim? Ecem Çalhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Çalhan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BİR GECE MASALI SILA KİM?

Bir Gece Masalı dizisinde Sıla Haroğlu rolüne güzel oyuncu Ecem Çalhan hayat veriyor. Salı günleri yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Sıla ile Mahir’in evlenmesi isteniyor. Urfa’nın Haroğlu aşiretinin kızı olan Sıla Mahir’in kuzeni Kemal’in karısıdır. Kemal’in ölümüyle dul kalan Sıla’nın bebeğine Mahir’in babalık yapması isteniyor.

ECEM ÇALHAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Ecem Çalhan 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çalhan oyunculuk kariyerine 2019 yılında ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ adlı diziyle başladı. Başarılı oyuncu ‘Tozluyaka’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veriyor. Tozluyaka dizisinde Cemre rolüne hayat veren Ecem Çalhan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kamer oldu. Ecem Çalhan yeni adresi Bir Gece Masalı dizisi oldu.