Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özlü ‘Tarihi Kentler Birliği’nden çıkma gerekçelerini açıkladı!

Başiskele Belediyesi’nin Ekim ayı meclis gündeminde yer alan Tarihi Kentler Birliği’nden ayrılma kararı oyçokluğuyla kabul edildi. Meclis toplantısı esnasında Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü birlikten ayrılma gerekçelerini açıkladı.

Başiskele Belediyesi’nin Ekim ayı

Başiskele Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında gündemdeki maddelerden birisi de Tarihi Kentler Birliği’nden ayrılma kararıydı. Haziran ayında başkanı değişen ve ilk defa muhalefet partisinden CHP’li Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a geçen başkanlık sonrasında Başiskele Belediyesi birlikten çekilme kararı almıştı.

“KAPASİTESİNİ KAYBETTİ”

Bugün saat 15.00’da gerçekleştirilen toplantıda oyçokluğuyla verilen kararla Başiskele Belediyesi Tarihi Kentler Birliği’nden ayrıldı. Toplantıda söz alan CHP Başiskele Belediye Meclis Üyesi Emine Özkar Başkan Yasin Özlüye, “Tarihi Kentler Birliği’nden neden ayrılıyoruz?” sorarken, Özlü’nün gülümseyerek verdiği cevabı ise şöyle oldu, “Tasarruf tedbirleri kapsamında çıkıyoruz. Aidatın da pek önemi yok ama kapasitesini kaybetti diyelim. Katma değer üretemediği için böyle bir teklifte bulunduk.” oldu.