Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de gençlerin yeni toplanma yeri

Başiskele, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi ile gençlerin ilgi odağı haline geldi. Meydanı ve yeni inşa edilen skateparkı ile gençler için popüler bir buluşma noktası oldu.

Başiskele, Türkiye Yüzyılı Gençlik

Eğitim, kültür ve sanat etkinlikleri açısından önemli bir merkez olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nin çevresindeki yatırımlar, Başiskele’nin en çok tercih edilen mekanlarından biri olmasını sağladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle modern ve estetik bir şekilde dizayn edilen fitness alanları, çocuk oyun parkları, skatepark, 600 metre uzunluğunda yürüyüş yolu ve 8’i engelli bireyler için olmak üzere toplamda 130 araçlık otopark inşa edildi.

BAŞİSKELE’YE İKİNCİ SKATEPARK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor alanında da önemli katkılarda bulunarak Başiskeleli gençler için ikincil bir skatepark oluşturdu. Başiskele Sahili’nde yer alan kaykay pistinin ardından, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi meydanına tek kulvarlı 4 rampadan oluşan bir skatepark daha yapıldı. Bu yeni alan, gençlerin güvenli bir şekilde kaykay yapabilmelerini sağlamak amacıyla tasarlandı. Başiskele, gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor etkinliklerini bir arada gerçekleştirebilecekleri modern bir mekan olarak, kente büyük bir değer katmaya devam ediyor.