Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İçini döktü: ‘Allah belanızı versin’ diyesim geliyor

İzmit Belediyesi Ekim ayı meclisinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet adeta içini döktü. Hürriyet yaptığı konuşmada, “Konu Hürriyet olunca itfiranın bini bin para. Bazen ‘Allah belanızı versin’ diyesim geliyor” dedi.

İzmit Belediyesi Ekim ayı

İzmit Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün Belsa Plaza’da gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yönettiği mecliste 22 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı. Mecliste konuşan Hürriyet kendisi ve ailesi ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi. İzmit Belediyesi’nin başarısı sebebiyle kendilerine yönelik karalama kampanyası yapıldığını belirten Hürriyet adeta içini döktü.

“BEN DE YAYINLAYACAĞIM”

Hürriyet yaptığı açıklamada, ““Bir kısım bilinçli, maksatlı haberler yapıyor. Sürekli halkı yönetmek için haberler yapıyorlar. Geçmişte bu şehirde ot siyaseti yapıldı. İzmit söz konusu gelince yerde bir tane izmarit bulunca, çöp dağı diye haber yapanlar var. Böyle bir zihniyet ile mücadele ediyoruz. Bundan sonra bizde diğer ilçelere meclis üyelerimizi göndereceğiz. Ben de bunları yayınlayacağım. Bakacağız çöpler kiralık araçlarla toplanıyor mu?

MECLİS ÜYELERİNİ GÖREVLENDİRDİ

Ben meclis üyelerini görevlendireceğim. Bütün ilçeleri uzun süre gezdireceğim. Bir çöp fotosu buldukları zaman yayınlatacağım. Geçtiğimiz günlerde öyle bir haber vardı. Adeta isyan etme noktasın a geldim. Ben de insanım. Biz de aileyiz. Konumuz, komşumuz, arkadaşımız, bir itibarımız var.

“TEK TEK ÇIKARDIM”

Öyle haberler yapılıyor. Bazen ‘Allah belanızı versin’ diyesim geliyor içimden. Neymiş Gülümse Kafelerde eşim dostum para vermeden yiyip içiyormuşuz. Böyle bir haber yapıldı. Biz bunlarla uğraşıyoruz. Hatta konusu olur diye 6 yıllık kredi kartı ekstrelerimi çıkardım. Eşimin, arkadaşlarımızın, koordinatörlerimizin ekstrelerini tek tek çıkardım.

“İFTİRANIN BİNİ BİN PARA”

İzmit’te konu Fatma Kaplan Hürriyet’e gelince iftiraların bini bin para. Olmayan haberler, olmayacak işler oluyor. Siyaseten başarılı işler yapıyoruz. Halk bizi çok seviyor bu yüzden karalama kampanyası algı operasyonları yapıyorlar. Diğer ilçelerde onca olay oluyor. Neden onlar tartışılmıyor? Söz konusu İzmit Belediyesi olunca ‘çöp dağları’ haberleri görüyoruz. Ufacık ot dalını yayımlayan milletvekillerini gördük. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi söz konusu olunca kalemşörler devreye giriyor” sözlerine yer verdi.

 

 

Şikayetler vardı: Köylü pazarı gidiyor semt pazarı geliyor

İzmit Meclisi’nde çenesuyu krizi