Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meclis üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya’nın konuşması sırasında nabzı yükseldi

İzmit Belediyesi meclisinde söz alan CHP’li meclis üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya’nın nabzı yükseldi. O anlar kameramıza yansıdı.


İzmit Belediyesi meclisinde söz

İzmit Belediyesi ekim ayı meclisi bugün Belsa Plaza’da gerçekleşti. 22 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclisi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yönetti. Mecliste söz alan CHP’li meclis üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, “Bazı konularda anlaşamayacağız.

KÜÇÜKKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Ama eleştirileriniz her zaman önemlidir. Ama fütursuz kiralamadansa, kendi öz kaynaklarımız ile kullanılan araçlar önemlidir. İzmit Belediyesi Kocaeli’de siyah plakası en fazla olan belediyedir. O yüzden hizmete bakış açısı olarak nereden bakarsanız bakın güzel bir şey. Bir kez daha araçlar için İzmit Belediyemize teşekkür ederiz” dedi. Küçükkaya’nın konuşmasını yaptığı sırada nabzının yükselmesi saatine yansıdı. Bu anlar ise meclis üyelerinin gözünden kaçmadı.

“KONU İZMİT OLUNCA…”

Konu ile ilgili konuşan AK Parti Meclis Üyesi Önder Karataş, “Biz de kullanılmasın demiyoruz. Ama bakımları yapılsın, aksamadan kullanırsın. Bu arada konuşurken de nabzınız yükseldi” dedi. Küçükkaya ise bunun üzerine, “Konu İzmit olunca nabzımız hep yüksek atar” dedi.