Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önder Karakaş: Fatma hanım çamur atmayı biliyor

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Önder Karakaş, “İzmit harici diğer ilçelerle ilgili göreceğiniz çöp haberleri ve paylaşımlar, kendi beceriksizliğini örtmek için servis ettiği gerçek dışı ya da abartılı görüntüler olabilir.” dedi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Önder Karakaş, bugün gerçekleştirilen İzmit Belediyesi Meclis Toplantısı sonrası, çöp sorununa ilişkin yaşanan sıkıntıları dile getirerek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

ÇÖP SORUNUNU VURGULADI

Karakaş, İzmit’in her mahallesinden yükselen çöp feryatlarını toplantıda dile getirdiğini belirtti. Gültepe’deki çöp toplama şantiyesine yaptığı ziyareti de anımsatarak, “Arızalı araçların çoğu garajda yatıyor, şantiyenin çevresi bile çöp doluydu,” dedi. Bu durumu eleştirerek, “Temiz bir şantiye yönetemeyen bir belediye, İzmit’e nasıl hizmet edebilir?” diye sordu.

“FATMA HANIM RÜZGAR YAPTI”

Fatma hanım, duyarlılık göstereceğine rüzgar yaptı. Çöp sorununu dile getirenlere çattı, haber yapan gazetecilere atarlandı. Hızını alamadı, “Ben de ekip kuracağım, diğer ilçelerdeki çöpleri çektireceğim” dedi. Şaşırmamak, şok olmamak elde değil. Allah aşkına, dünyanın başka neresinde vardır, bir belediye başkanı enerjisini vatandaşın sorunlarını dinleyip, çözmek yerine başka belediyelerin kusurlarını aramak için harcasın? Aslında bunu bir itiraf olarak da kabul edebiliriz.

“BENİM İŞİM ÇAMUR ATMAK DİYOR”

Fatma Hanım, ben belediyecilikten anlamam, benim işim çamur atmak diyor. Şimdiden vatandaşlarımızı uyarıyorum; İzmit harici diğer ilçelerle ilgili göreceğiniz çöp haberleri ve paylaşımlar, Fatma Hanım’ın kendi beceriksizliğini örtmek için servis ettiği gerçek dışı ya da abartılı görüntüler olabilir. Görünen o ki, Fatma Hanım gerçek belediyecilik yerine, kurgu belediyeciliğine devam edecek! Aşağıda sizlere bu sabah İzmit Belediye şantiyesi çevresinde çektiğim ve mecliste gösterdiğim fotoğrafları paylaşıyorum.”