Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 Ekim Çarşamba Okul Tatil Son Dakika: Bugün Okul Var Mı? Zonguldak Okullar Tatil Mi? Bartın 2 Ekim Okul Tatil Mi?

2 Ekim Çarşamba günü okul yoluna düşecek olan öğrenci ve veliler gözlerini tatil duyurularına çevirdi. Valilik son dakika açıklaması yaptı. Peki, bugün okul var mı? 2 Ekim okullar tatil mi 2024? İşte yanıtı..

2 Ekim Çarşamba günü

Sonbahara girişle birlikte çok sayıda kentte Meteoroloji uyarıları peş peşe geldi. Batı Karadeniz’e gelen sarı kodlu uyarıların ardından milyonlarca öğrenci ve veli bugün okul var mı sorgusuna başladı. Kuvvetli sağanak yağış ardından Kastamonu, Bartın, Zonguldak’ta eğitim öğretime verilen 1 günlük ara devam edecek mi merak edildi. Zonguldak Valiliği ile Bartın Valiliği 2 Ekim Çarşamba günü için karar aldı. Peki, 2 Ekim okullar tatil mi 2024? Hangi illerde okullar tatil? İşte merak edilenler..

2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ 2024?

Öğrencilerin beklediği okullar tatil mi 2 Ekim açıklaması Zonguldak ve Bartın Valiliğinden geldi. 2 Ekim Çarşamba günü eğitim öğretime ara verildiği açıklandı. Zonguldak Valiliği açıklamasında kentte etkili olmaya devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü eğitime ara verildiğini açıkladı. Bartın Valiliği duyurusunda da 2 Ekim Çarşamba günü il genelinde eğitim öğretime 1 günlük ara verildiği açıkladı.