Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali İlhami Aktaş’tan kültürel ziyaret

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Gölcük’te düzenlenen programa katıldı.

Vali İlhami Aktaş ve
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 14 Aralık 1990’da oy birliği ile kabul edilen bu özel gün, Gölcük Kazıklı Kervansaray’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programa, Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, huzurevi çalışanları, yaşlılar, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
VALİ AKTAŞ OYUNCULAR VE ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ 

Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi çalışanları ve sakinleri tarafından hazırlanan Canlı Yeşilçam Film Afişleri Sergisi’ni gezdi. Ardından huzurevi sakinlerinin sunduğu ve büyük beğeni toplayan ‘Biz Bize Biz Kime Benzeriz’ isimli tiyatro oyunu izlendi. Oyunun ardından Vali Aktaş ve eşi, oyunculara ve çocuklara gül takdim ederek onlarla sohbet etti.

ALİ YILDIRIM SEZER’E PLAKET 

Programda ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e plaket verildi. Vali Aktaş, programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurumlara ve huzurevi çalışanlarına teşekkür ederken, yaşlıların Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı ve onların geçmiş ile gelecek arasındaki köprü olduklarını vurguladı.