Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediyesi’nde Ekim Ayı Toplantısı gerçekleşti! Altı madde gündemde

Derince Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda altı gündem maddesi ele alınıp karara bağlandı.

Derince Belediye Meclisi'nin Ekim

 Toplantı, Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı, ardından bir önceki meclis kararları değerlendirildi.

6 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI 

İlk gündem maddesi olarak Plan ve Bütçe Komisyonu’nun “Sıfır Atık Tarifeleri” hakkındaki raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan “Kardeş Kent” ile ilgili öneri doğrultusunda, Posof Belediyesi (Ardahan), Elbistan Belediyesi (Kahramanmaraş), Çınarcık Belediyesi (Yalova) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulmasına yönelik belediye başkanına yetki verilmesi, oy çokluğuyla onaylandı. Ayrıca, yurt dışındaki kardeş şehirler ile ilgili sunulan yazı da oy birliğiyle kabul edildi.

BİR SONRAKİ TOPLANTININ TARİHİ BELLİ OLDU 

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün “2025 Yılı Bütçe ve Performans Programı” ile “2024 Yılı Ek Bütçe” konulu yazıları Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün “Protokol Yetkisi” hakkındaki yazısı ise oy birliği ile kabul gördü. Bir sonraki Derince Belediye Meclisi toplantısının 15 Ekim Salı günü saat 17.00’de yapılacağı duyuruldu.