Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzel Aşklar Diyarı Setinde İntihar Girişimi! Asistan Melek Üstündağ Neden İntihar Etti? Melek Üstündağ Sağlık Durumu

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizi seti karıştı. Oyuncularla vedalaşıp intihar eden Melek Üstündağ son durum merak konusu oldu. Peki, Melek Üstündağ neden intihar etti? Melek Üstündağ durumu nasıl? İşte yanıtı..

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda

Yeni sezonda Kanal D pazartesi dizileri arasına dahil olan Güzel Aşklar Diyarı dizi seti bir anda karıştı. Kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli gibi oyuncuların yer aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinden intihar haberi geldi. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde asistan olan Melek Üstündağ intihar etti. Peki, Melek Üstündağ neden intihar etti? Melek Üstündağ durumu nasıl? İşte merak edilenler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI MELEK ÜSTÜNDAĞ SON DURUM

Güzel Aşklar Diyarı intihar Melek Üstündağ adlı asistanın ağır yaralandığı biliniyor. Her hafta pazartesi günleri Kanal D ekranında yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinin kostüm biriminde son asistan olarak görev yapan Melek Üstündağ intihar ettiği bilgisi geldi. Ekipteki kostüm biriminde asistanlık yapan Melek Üstündağ’ın psikolojik ilaçlar kullandığı iddia edildi.

ASİSTAN MELEK ÜSTÜNDAĞ İNTİHAR

Teknik ekibe bir haftalığına alınan Melek Üstündağ’ın çekimler bittikten sonra set ekibi ile vedalaşarak set aracına bindiği ardından da aracı sete yakın köprüde durdurarak inmek istediği ortaya çıktı. Araçtan iner inmez kendisini köprüden aşağı bırakan Melek Üstündağ’ın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddi olduğu biliniyor.