Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Bu görevler emanet, unutandan alırım!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, personel bayramlaşmasında çok dikkat çeken sözler sarf etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde bugün Kocaeli Kongre Merkezinde personel bayramlaşması gerçekleştirdi. Bayramlaşma programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediyenin yönetim kadrosu ve personeller katıldı. Başkan Tahir Büyükakın, burada yaptığı konuşmada özellikle belediyenin yönetim kadrosuna da mesaj verdi. Görevlerin emanet olduğunu hatırlatan Büyükakın, “Son zamanlarda belediyede bir dedikodu dolanıyormuş. O görevden alınacakmış, bu görevden alınacakmış. Bu konuda başkan olarak yetkili kişi benim. Bu görevler bize emanet, unutandan alırım”  dedi.
 

 

DEDİKODULAR…

Başkan Büyükakın personel bayramlaşmasında oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı. Büyükakın, son dönemde belediyede dolaşan ‘değişim’ dedikodularına yönelik mesajlar verdi. Büyükakın, “Son zamanlarda belediyede bir dedikodu dolanıyormuş. O görevden alınacakmış, bu görevden alınacakmış deniyormuş. Ne olacakmış. Bunlar sizin üzerinize düşen şeyler değil. Herkes kendi görevini layıkıyla yerini getirsin. Görevden alma veya göreve atama işleri bana aittir. Bu konuda başkan olarak yetkili kişi benim. Bu görevler bize emanet, unutandan alırım” ifadelerini kullandı.

 

ÜZERİMİZE GELECEKLER

Öte yandan Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personellerine önemli bir hatırlatma daha yaptı. Yerel seçimlerin yaklaştığına dikkat çeken Başkan Büyükakın, “Seçim zamanı geliyor. Bu dönemde daha fazla üzerimize gelecekler. Sosyal medyada, haberler olacak, en borçlu belediye diyecekler” diyerek personellerini uyardı.

 

4 MİLYAR TL ÖDENDİ

Konuyla ilgili sözlerini devam ettiren Başkan Büyükakın, “Göreve geldiğimizde hazineye 6 Milyar TL borcumuz vardı. Şu an biz 4 Milyar TL borcu ödedik. 2 Milyar TL hazineye borcumuz var. İki yıla da bu 2 Milyar TL’lik borç ödenecek ve bitecek” dedi.

 

ÜÇ BÜYÜK PROJE, YIL SONUNA

Kartepe Teleferiği, Milli İrade Meydanı Projesi ve Kocaeli Fuarındaki projelerle ilgili de açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Çok büyük projeler yapıyoruz. Kartepe’de teleferik, Milli İrade Meydanı projesi ve Kocaeli Fuarı için çalışıyoruz. Hedefimiz bu projeleri yıl sonuna kadar tamamlayabilmek. Yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.