Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nuh Zafer Cantürk: Büyük sorumluluklarımız var

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 2-4 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kocaeli Fen Bilimleri Kongresi’nin açılış töreni gerçekleşti.

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Kocaeli Fen Bilimleri Kongresi’nin açılış töreni gerçekleşti. Törenin açılış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ümüt Ay, kongrenin genç akademisyenlere örnek olmasını diledi.

“ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ”

Açılış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ümüt Ay, “Biz genç akademisyenlere örnek olmak istiyoruz. Kongrenin düzenlenmesine katkı sağlayan kıymetli hocalarımıza teşekkür etmek isterim. Kongrenin başarılı geçmesini ve güzel anılarla ayrılmanızı temenni ederim” açıklamalarında bulundu. Ay’ın ardından konuşma gerçekleştiren Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh  Zafer Cantürk, kongrenin gelecek nesillere ışık tutacağını ifade etti.

“GELECEK NESİLLERE IŞIK TUTMAK”

Kocaeli Üniversitesi’nin gelişim sürecinden bahseden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk’te konuşmasında “Fen Edebiyat Fakültemiz tarafından düzenlenen kongreye hoş geldiniz diyorum. Burada olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu söylemek isterim. Fen bilimleri doğayı anlamayı dünyayı anlamayı sağlamak için bize sonsuz imkanlar sunuyor. Gelecek nesillere ışık tutmak gibi büyük sorumluluklarımız var. Hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inanıyorum bu bağlamda hepinize tüm akademisyenlerimize ve meraklı, sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

“HEDEFİ YÜKSEK TUTMAK BAŞARIYI GETİRECEKTİR”

Kocaeli Üniversitesi’nde kurduğumuz araştırma eğitim koordinatörlüğüne gösterdiğiniz ilgi içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Biz sadece araştırma üniversitesi olmak için bunu yapmıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sadece kağıtta ve kitapda kalacak şeyler değil mevduatın müsaade ettiği her şeyi yapacağız. Ben burada öğrencilerimizi görüyorum öğrencilerimiz çoğunlukta, ülkemizin geleceği açısından Fen Bilimleri çok önem arz ediyor. Siz bu işin içine girmiş kişilersiniz bir bilim adamı bir bilim kadını olmayı hedefleyerek bu işin içine girmenizi istiyorum. Üniversitemizde sanatsal faaliyetlerde artarak devam etsin. Bunun için her alanda çalışmak hedefi yüksek tutmak başarıyı getirecektir.” dedi.