Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filiz Akın’dan üzen haber! Hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından 81 yaşındaki Filiz Akın’dan üzücü haber geldi. Usta sanatçı, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Yeşilçam'ın efsanevi oyuncularından 81

Türk sinemasının efsane isimlerinden olan ve “Dört Yapraklı Yonca” olarak anılan Filiz Akın’ın sağlık durumu, hayranlarını bir kez daha üzüntüye boğdu. Daha önce iki kez kansere karşı verdiği zorlu mücadeleyi kazanan usta sanatçı, geçtiğimiz kasım ayında yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre tedavi altında kalan Akın, taburcu edilmesine rağmen sağlık problemleri tam olarak düzelmedi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Son gelen bilgilere göre, Filiz Akın yeniden tedavi altına alındı. Bodrum’da bir hastanede yatan usta oyuncunun, sosyal medyada paylaşılan son görüntüsü hayranlarını duygulandırdı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Akın’ın hastane odasından paylaştığı fotoğraf, sevenlerinde derin bir üzüntü yarattı.

KANSERİ YENMİŞTİ

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalandığını öğrenmişti. İkinci evrede teşhis edilen bu hastalığa karşı direnen usta oyuncu, tedavi sürecinin ardından kanseri yenmeyi başarmıştı. “Oldukça yoğun bir tedavi süreci geçirdim” diyen Yeşilçam efsanesi, 2022 ve 2023 yıllarında ise sol kulağının üstündeki kanserli doku ve ses tellerinde meydana gelen sorunlar nedeniyle arka arkaya ameliyatlar geçirmek zorunda kalmıştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Nokta Gazetesine özel açıklama: '
Sıradaki Haber Deniz Uğur’dan güzel haber!