Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan Durumu Açıklandı! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışmasında gün birincisi çeyrek altını kaptı. En güzel Karakuş Tatlısı yapan gelin 5 puanı kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 2 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu..

Her gün çeyrek altın,

Aslı Hünel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında üçüncü puanlama yapıldı. Kanal D gündüz kuşağının en sevilen yapımlarından Gelinim Mutfakta’da Karakuş Tatlısı yapan gelinler çeyrek altın için yarıştı. Günün en güzel Karakuş Tatlısı tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Aslı Hünel tabakları tadım yapıp 1’den 5’e kadar puan verdi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 2 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

2 Ekim Çarşamba Gelinim Mutfakta birincisi EZGİ oldu. Haftanın üçüncü yarışmasında tabakları Ezgi, Aysun, Nur ve Birben hazırladı. Önce sunucu Aslı Hünel ardından kayınvalideler tadım yaptı ve puanladı. Aslı Hünel’den Nur 3 puan, Aysun 2 puan, Ezgi 5 puan, Birben ise günün en kötü tabağı olarak 1 puan aldı.

2 EKİM ÇARŞAMBA GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 17

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 10

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 9

GELİNİM MUTFAKTA BİRBEN – 15