Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Black Friday Ne Zaman? Kara Cuma İndirimleri Ne Zaman Başlıyor? Efsane Cuma Ne Zaman?

Kara cuma olarak nam salan Şahane Cuma başlama tarihi araştırılmaya başladı. Efsane Cuma için geri sayıma geçen alışveriş tutkunları indirim günlerinin başlamasını bekledi. Peki, Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Şahane Cuma Kasım indirimleri ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

Kara cuma olarak nam

Alışveriş severlerin merakla beklediği Şahane Cuma indirimleri için geri sayım başladı. Gıdadan giyime, temizlik ürünlerinden hijyene kadar birçok kategoride yer alan ürünlerin indirime gireceği gün merak edildi. İndirim günleri için heyecanlı bekleyişe geçen vatandaşlar Black Friday (Kara Cuma) ne zaman sorusuna yanıt aradı. e-Ticaret şirketleri reklam hazırlıklarını yapmaya başladı. Peki, Şahane Cuma Kasım indirimleri ne zaman başlıyor? İşte merak edilenler..

EFSANE CUMA KASIM İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma gününe denen Black Friday birçok üründe indirim dönemini temsil ediyor. Tüketicilere sunacağı indirimli ürünleri raflarına yerleştirmeye başlayan markalar için tarih 29 Kasım 2024 Cuma günü olarak belirlendi. 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilen Black Friday bu yıl 29 Kasım 2024 tarihinde başlayacak. Efsane Cuma kasım ayı indirimleri yılbaşına kadar kesintisiz devam edecek.